четвер, 01 березня 2012 18:44

У Русі розповіли, як влада за допомогою регіонала-"скандаліста" копає собі могилу

У Русі розповіли, як влада за допомогою регіонала-"скандаліста" копає собі могилу

Владному режиму дуже хочеться, щоб опозиція не домовилась і пішла на вибори розрізнено. Для цього використовуються брудні технології, зокрема, дезінформація.

Як повідомила Gazeta.ua прес-служба Народного Руху України (НРУ), про це заявив народний депутат від цієї партії В'ячеслав Коваль, коментуючи заяву нардепа-регіонала Олега Надоші, в котрій він звинуватив голову НРУ Бориса Тарасюка у зраді партійних інтересів в угоду власним.

Коваль відзначив, що владі варто зрозуміти, що опозиціонери успішно співпрацюють між собою.

"Ми погодили алгоритм співпраці – один кандидат на один виборчий округ. Відтак дезінформація, котра лунає з уст "ручних тушок" Партії регіонів, має свідчить про те, що влада боїться втратити владу, програти єдиному опозиційному фронту", - пояснив рухівець.

За його словами, у цьому відношенні варто відзначити фігуру "скандаліста", котрий зіграв роль "брудного рупора" влади – Надоші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ПР переконані, що імідж України за кордонам псує опозиція

"Він свого часу став народним депутатом винятково через Віктора Ющенка. Після цього, як відомо, змінив політичне забарвлення на більш зручне", - сказав Коваль.

На переконання політика, нинішня влада розуміє, що дискредитувала себе в очах виборців – "не виконує зобов'язання і обіцянки, вирішує власні фінансові інтереси".

"Відтак, позбавлена довіри виборців вона вдається до брудних технологій, чим, правда, копає собі могилу", - підсумував парламентарій, додавши, що рішення про те, як і хто піде на вибори від Руху, лежить виключно у компетенції партійного з'їзду.

 

Зараз ви читаєте новину «У Русі розповіли, як влада за допомогою регіонала-"скандаліста" копає собі могилу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути