вівторок, 10 травня 2011 21:40

У Росії запропонували заборонити грошові перекази до Львова

У Росії запропонували заборонити грошові перекази до Львова

У зв'язку з подіями у Львові російські депутати з фракції ЛДПР запропонували заборонити грошові перекази у Львів. Також ЛДПР закликає направити ноту протесту парламенту Україну.

"Фракція ЛДПР вимагає повністю заборонити перекази в Західну Україну, зокрема, у місто Львів. Також ми вимагаємо, щоб особи, які приїжджають до Російської Федерації з Західної Україні заробляти і тим самим годувати своїх націоналістів, були визнані персонами нон-грата і не приймалися на нашій території", - заявив депутат фракції ЛДПР Сергій Іванов.

Як повідомляє прес-служба ЛДПР, партійці обурені, що вчора у Львові топтали червоні прапори, скандуючи "Слава Україні! Героям слава", не пускали людей до Могили Невідомого Солдата, якщо у них на одязі були георгіївські стрічки, а також розтоптали вінок, який повинен був покласти на військовому кладовищі генеральний консул Росії у Львові.

"Ми розуміємо наші стратегічні інтереси в України, ми ні в якій мірі не вішаємо ярлик нацистів на все українське населення, на братній український народ, але ми будемо наполягати на тому, щоб усі, хто таким чином ставиться до нашої історії і до наших старих людей, були жорстко покарані", - резюмував депутат.

Нагадаємо, 9 травня у Львові відбулося зіткнення націоналістів з людьми з георгіівскімі стрічками.

Зараз ви читаєте новину «У Росії запропонували заборонити грошові перекази до Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

72

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути