вівторок, 10 травня 2011 18:54

Тимошенко звинуватила владу у сфабрикуванні подій у Львові

Тимошенко звинуватила владу у сфабрикуванні подій у Львові

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що сутички, які відбулися у Львові під час святкування Дня перемоги, сфабриковані владою.

"Я вважаю, що все це сфабрикована і заздалегідь підготовлена бійка, і червоний прапор був цьому стартовим початком", - сказала Тимошенко сьогодні журналістам, повідомляє прес-служба партії.

На її думку, влада таким чином розпочала повномасштабну програму з розділення України.

"Влада хоче, щоб українці між собою билися, а не протистояли справжній мафії, справжньому бандугрупованню, яким сьогодні є влада. Вони хочуть перенести центр ваги на боротьбу всього об'єднаного українського народу на сході, заході і півдні на поле між українцями", - пояснила вона.

"Я переконана, що події у Львові і події навколо червоного прапору були заздалегідь спланованими діючою владою. Вони хочуть сьогодні розпочати повномасштабну програму-проект розділення України на шматки", - зазначила політик.

Лідер партії "Батьківщина" також закликала українців не реагувати на такі технології влади.

"Я хочу закликати сьогодні всіх українців не йти за цими політичними технологіями, не ловитися на цей гачок і не воювати між собою, об'єднатися всіх і викинути мафію з влади, а не битися між собою", - підкреслила Тимошенко.

Нагадаємо, у Львові під час святкування Дня Перемоги сталася сутичка між прихильниками ВО "Свобода" та людьми з георгіївськими стрічками. Декілька осіб постраждали.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко звинуватила владу у сфабрикуванні подій у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути