середа, 16 січня 2008 09:10

У Росії готуються прийняти Тимошенко

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко найближчим часом, як очікується, відвідає з візитом Росію. Про це повідомив радник-посланник посольства Росії в Україні Всеволод Лоскутов.

"Візит готується. Я думаю, що найближчим часом візит може відбутися. Тільки по даті поки складно сказати, тому що йдуть уточнення з обох сторін щодо графіку", - сказав він.

"Йдеться про активізацію роботи в рамках міжурядової комісії. Цей візит, очевидно, можна розглядати в рамках цієї міжурядової комісії", - зазначив радник-посланник російського посольства.

У МЗС України повідомили, що візит готується, однак не повідомили про конкретні дати.

Раніше Тимошенко заявляла, що має намір найближчим часом відвідати з візитом Росію й обговорити з російським керівництвом питання співробітництва в енергетичній сфері.

І до призначення прем"єром 18 грудня минулого року, і після цього, вона неодноразово заявляла, що має намір обговорити з російським керівництвом співробітництво в сфері енергетики, зокрема, з постачань газу, повідомляє РІА "Новости" .

Зараз ви читаєте новину «У Росії готуються прийняти Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути