понеділок, 01 листопада 2021 22:21

У ресторанах "впіймали" чиновників без Covid-сертифікатів

У ресторанах "впіймали" чиновників без Covid-сертифікатів
Керівник департаменту урбаністики та архітектури Чернівецької міськради Андрій Тимофійчук прийшов у ресторан без сертифікату. Фото: Фейсбук/Анжела Косован

У Чернівцях правоохоронці склали адміністративні протоколи на два ресторани у центрі міста, в яких обідали місцеві чиновники.

Посадовці відмовилися показати сертифікати про вакцинацію від Covid-19 на вимогу представників мобільних груп. Про це повідомила заступниця начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Анжела Косован у Facebook.

Вона розповіла, що у ресторані "Незабаром" голова Чернівецької районної ради Руслан Домніцак відмовився пред'явити правоохоронцям ковід сертифікат для підтвердження законного перебування на території закладу.

"Як виявилось, що сертифікату немає та вакцинуватись вони навіть не збираються. Але разом з тим, пан Домніцак переписав прізвище поліціянта та почав телефонувати "кому треба", щоб закрити перевірку", – повідомила Косован.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Київ уперше пережив тотальну перевірку ковід-сертифікатів - фоторепортаж

Також у ресторані "Панські Гуральні" представники мобільної групи зафіксували відмову директора департаменту урбаністики та архітектури міськради Андрія Тимофійчука пред'явити ковід-сертифікат.

"На заклади на місці були складені протокол про адміністративне правопорушення", – повідомила Косован.

У Чернівецькій області зафіксували 106 405 випадків коронавірусу, з яких 487 – за минулу добу. Хворобу подолали 88 128 людей, 2430 – померли.

За добу 30 жовтня в Україні виявили ще 17 430 випадків коронавірусу. За весь час пандемії в Україні захворіло 2 904 872 особи, одужало 2 430 944 особи, летальних випадків – 67 393, проведено ПЛР-тестувань – 14 378 720.

Зараз ви читаєте новину «У ресторанах "впіймали" чиновників без Covid-сертифікатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути