пʼятниця, 26 березня 2010 17:33

У "регіонів" проблеми з кандидатурою нового черкаського губернатора

У "регіонів" проблеми з кандидатурою нового черкаського губернатора

Губернатора Черкаської області мають призначити сьогодні ввечері. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив один із колишніх претендентів на пост очільника області, керівник агропромислового об"єднання "Златодар", депутат Черкаської обласної ради Володимир Лук"янець, 53 роки.

"Сьогодні ввечері губернатора мають призначити", - сказав він.

На запитання про те, чи розглядають його кандидатуру, Лук"янець відповів, що він був претендентом, проте відмовився від посади.

"Я сказав: прошу мою кандидатуру не розглядати. Насамперед це пов"язано зі станом здоров"я, лікарі мені не порекомендували. Мені вже 53 роки, останні 3,5 роки я практично себе від смерті витягую. Робота губернатора — дуже складна. На цю посаду так багато претендентів, але вони не розуміють, куди йдуть. Це практично 16 годин щоденної роботи, включаючи вихідні. Це постійні стресові ситуації. Ти не належиш ні сім"ї, ні друзям", - сказав Лук"янець. Він був губернатором області за президента Леоніда Кучми у 2001 — 2003 роках.

Також Володимир Лук"янець сказав про те, що підтримає рішення поставити на чолі області людину з іншого регіону.

"Я розчарувався в обласній політичній команді. Правильно зроблять, якщо привезуть чужого. Політики мали висловити свою думку — зібратися на сесії, проголосувати за якусь кандидатуру, висловити свої побажання. Проте не зібралися, не проголосували — всі чекають", - сказав Лук"янець.

Володимир Лук"янець також повідомив, що не бачить серед наявних на сьогодні претендентів готового очолити область.

"Це люди, які не очолювали район, не знають, що таке обласна структура керівництва, люди, які думають, що все можливо. Я боюсь за призначення", - сказав Володимир Лукич.

Головним завданням нового керівника області депутат вважає кадрові призначення.

"Головне — вміло розставити кадри, заступників, начальників управлінь і керівників районів. Якщо нема в районі кадрів із Партії регіонів, треба просити, щоб поставили з інших партій", - сказав він.

Нагадаємо, губернатора Черкащини Олександра Черевка президент звільнив найпершим, 12 березня. Проте область і досі лишається без керівника. Серед імовірних претендентів на його крісло називають нардепа-литвинівця Сергія Терещука, цукровика Геннадія Бобова та інших.

Зараз ви читаєте новину «У "регіонів" проблеми з кандидатурою нового черкаського губернатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути