пʼятниця, 26 березня 2010 12:57

Волинь очолить губернатор-рекордсмен (ФОТО)

Новим головою Волинської облдержадміністрації призначили Надзвичайного і Повноважного посла України в Республіці Азербайджан 59-річного Бориса Клімчука.

Відповідний, указ президента про призначення нового губернатора вже з"явився сьогодні на офіційному сайті Президента.

Борис Клімчук добре знаний на Волині, бо вже очолював облдержадміністрацію з 1995 по червень 2002 року. Протримався у кріслі губернатора краю найдовше за попередників і наступників – майже 8 років. Із 1992-го по 1998-й – був і головою обласної ради, суміщаючи і посаду губернатора.

Після звільнення з посади голови облдержадміністрації у 2002 році Борис Петрович пішов у радники Президента України Леоніда Кучми. Затим перейшов на дипломатичну роботу – став із 2004 по 2008 рік служив Надзвичайним Послом України в Литовській Республіці.

У квітні 2008-го його призначили Надзвичайним і Повноважним послом України в Республіці Азербайджан.

Має дві вищі освіти: закінчив Харківський державний університет за фахом викладача географії та Національну Юридичну Академія імені Ярослава Мудрого.

До слова, волинські політологи пророкували крісло губернатора колишньому голові Рівненської облдержадміністрації Миколі Сороці. Проте, за неофіційною інформацією, Сорока відмовився від посади. І готується працювати заступником міністра одного з впливових міністерств.

Зараз ви читаєте новину «Волинь очолить губернатор-рекордсмен (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути