субота, 08 жовтня 2022 04:54

У разі ядерної ескалації конфлікту в Україні армія Росії проживе дві години – експерт

У разі ядерної ескалації конфлікту в Україні армія Росії проживе дві години – експерт
Як тільки будуть помічені спроби РФ готувати ядерну зброю, час життя ЗС Росії буде вимірюватися годинами Фото: tass.ru

Російська армія в разі ядерної ескалації війни в Україні проіснує не більше двох годин, оскільки США і НАТО вже підготували відповідь на випадок застосування РФ ядерної зброї проти України.

Зараз жодних ознак підготовки ядерного удару з боку РФ немає, але Захід вже попередив Росію, щоб вона навіть не думала про це, розповів військовий аналітик Роман Світан в ефірі телемарафону FREEDOM, повідомляє Gazeta.ua.

За його словами, поки що немає жодних дій з підготовки ядерної зброї Росії до застосування. Якби РФ надумала готувати до використання стратегічну або оперативно-тактичну ядерну зброю, всі б про це вже почули, а проти Росії були б вжиті заходи превентивного характеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ядерні погрози Путіна: у міноборони США зробили заяву

Світан нагадав, що Байден вже заговорив про Армагеддон та вказав, що в даному ситуації йшла мова про Армагеддон саме для Росії - якщо Кремль хоча б сіпнеться в бік ядерної ескалації. Російська армія в цьому випадку проживе години дві.

"За кілька годин буде знищена вся російська армія у всіх місцях її дислокації", - запевнив експерт.

Президент США Джозеф Байден раніше заявив, що погрози президента Росії Володимира Путіна застосувати ядерну зброю реальні. За словами Байдена, будь-яка спроба РФ використовувати ядерну зброю призведе до Армагеддону.

Президент України Володимир Зеленський підкреслив, що Путіну не вдасться зберегти життя, якщо він застосує ядерну зброю.

Зараз ви читаєте новину «У разі ядерної ескалації конфлікту в Україні армія Росії проживе дві години – експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути