вівторок, 10 грудня 2019 14:22

У Раді Зеленському кажуть, що "Мінськ" – це шлях в нікуди

У Раді Зеленському кажуть, що "Мінськ" – це шлях в нікуди
Україна має зосереджуватись на безпековому форматі, а не на обіцянках провести вибори, кажуть у парламенті. Фото: president.gov.ua

Мінські угоди залишаються шляхом в нікуди. Про це заявили у партії "Голос" Святослава Вакарчука, коментуючи "нормандську зустріч" у Парижі.

"Те, що ми зараз почули, вкотре доводить, що Мінські угоди – це шлях в нікуди. Бо, якщо ви слухали Володимира Зеленського і Володимира Путіна, могло скластися враження, що вони були на різних заходах.

Це означає, що точки зору — абсолютно непримиренні. Україна і Росія не зсунулися в своїх точках зору. Вони можуть зустрічатися ще в квітні, в жовтні, ще багато разів, але ні до чого по Мінських угодах вони не прийдуть", - сказав голова фракції "Голосу" Сергій Рахманін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помічник Путіна Сурков кричав в істериці - Аваков

Путін не дарма наполягає на тому, щоби подальший шлях розв'язання конфлікту на Донбасі відбувався саме за Мінськими угодами і саме спираючись на закон про "особливий статус". Україна мала зосереджуватись на безпековому форматі, а не на обіцянках провести вибори, які за чинним українським законодавством там провести неможливо, сказав нардеп.

"Ми всі озвучили президенту червоні лінії. Він озвучив їх на прес-конференції. Путін не звернув на них жодної уваги. Це - сухий залишок Норманді.

Добре, що домовились про обмін заручників. І про припинення вогню. Це єдине, що зараз матиме значення. Подивимось, як ці домовленості будуть виконані", - заявив у Twitter Святослав Вакарчук.

До питання відновлення Україною повного контролю за державним кордоном повернуться на зустрічі у "нормандському форматі" через чотири місяці. Про це на прес-конференції у Парижі сказав президент України Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «У Раді Зеленському кажуть, що "Мінськ" – це шлях в нікуди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути