пʼятниця, 06 березня 2020 11:59

"У Раді відбувся шабаш. Як ми дожилися до цього?" - Порошенко прокоментував події у парламенті

  Лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко: "Руйнується незалежність прокуратури і судів в Україні"
Лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко: "Руйнується незалежність прокуратури і судів в Україні"

Шабаш пропутінської "п'ятої колони", який був влаштований у Верховній Раді напередодні, вкотре доводить – Україну повертають в орбіту Росії, а Зеленський перетворюється на Януковича.

Про це під стінами ДБР заявив п'ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко під час мітингу проти політичних репресій.

"Той шабаш, який був влаштований вчора – шабаш Путіна, шабаш пропутінської п'ятої колони, яка називається ОПЗЖ і координується Портновим – куратором ДБР, як ми дожилися до цього? І шабаш тих, хто з ними вступив в союз – маріонеток Коломойського і ставшого на її бік монобільшості "слугу народу" Зеленського", – зазначив Порошенко.

Він наголосив, що не йдеться про персоналію Генерального прокурора. Йдеться про нищення незалежності правоохоронної системи в Україні, яка віддана на відкуп людям Портнова і Януковича. І це негативно впливає на імідж України у світі – зазначив Порошенко.

"Руйнується незалежність прокуратури і судів в Україні. Їм замало, що за останні два тижні по всьому світові, починаючи від найавторитетніших видань Польщі "Газети виборчої", і завершуючи США "Нью Йорк Таймс" пишуть про Україну як про країну, де панує політично вмотивоване правосуддя та політичні переслідування", – нагадав Порошенко.

"Цього не було з часів Януковича. І це яскрава демонстрація повернення України в часи Януковича, поступового перетворення прокуратури в прокуратуру Пшонки, а Офісу президента – в адміністрацію президента Януковича", – переконаний Порошенко.

Він застеріг владу від тиску на незалежні ЗМІ, зокрема на Прямий канал. "Ми тут для того, щоб цього не допустити, бо дуже велику ціну Україна і українці заплатили за те, щоб у нас була демократія, щоб у нас була свобода слова. Вони отримали санкцію на проведення обшуків на Прямому каналі, бо їм не подобається, що говорить Прямий канал. Друзі, дивіться Прямий канал, якщо вони його бояться – значить, там кажуть правду", – закликав Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «"У Раді відбувся шабаш. Як ми дожилися до цього?" - Порошенко прокоментував події у парламенті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути