четвер, 16 грудня 2010 11:48

У Раді "вибухне" інформаціна бомба, яка поховає рейтинг БЮТ - Чечетов

У Раді "вибухне" інформаціна бомба, яка поховає рейтинг БЮТ - Чечетов

Фракція БЮТ-Батьківщина блокує трибуну Верховної Ради для того, щоб уникнути розголосу звіту слідчої комісії щодо використання коштів Державним комітетом з державного матеріального резерву при уряді Юлії Тимошенко і результатів міжнародного аудиту, які планувалося оголосити в п'ятницю, вважають у Партії регіонів.

"Боячись інформаційного вибуху, який поховає остаточно останні рейтинги фракції БЮТ, зроблено блокування трибуни", - сказав перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов журналістам у четвер у Києві.

За словами Чечетова, у п'ятницю міністр фінансів Федір Ярошенко має поінформувати про результати міжнародного аудиту "про широкомасштабне розкрадання бюджетних коштів минулим урядом".

Депутат зазначив, що в п'ятницю також планується заслухати звіт слідчої комісії про "розкрадання грошей матеріальним резервом при минулому уряді".

Чечетов висловив упевненість, що "Партія регіонів наведе порядок і налагодить ефективну роботу парламенту".

Раніше міністр фінансів України Федір Ярошенко заявив, що матеріали міжнародного аудиту діяльності уряду Тимошенко передано до Генпрокуратури України і Верховної Ради та нагадав, що аудит, проведений компанією Trout Cacheris PLLC, встановив факти "неправомірного витрачання грошових коштів і очевидні факти зловживань з боку посадових осіб попереднього уряду країни, окремих міністерств і приватних корпорацій" і завдання державі збитків на суму понад 3 млрд грн в 2008-2009 роках. Крім того, за матеріалами попереднього розслідування за цей же період встановлено нецільове використання бюджетних ресурсів на більш ніж 50 млрд грн.

На проведення міжнародного аудиту витрачено 23 млн грн, виділених з держбюджету спеціально для виконання цього звіту. Ярошенко не виключив, що у разі необхідності може бути проведений додатковий аудит.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Раді "вибухне" інформаціна бомба, яка поховає рейтинг БЮТ - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути