вівторок, 27 листопада 2012 04:22

У ПР закликали опозицію навчити своїх депутатів особисто голосувати за кожен законопроект

У ПР закликали опозицію навчити своїх депутатів особисто голосувати за кожен законопроект
Юрій Мірошниченко нагадав опозиції, що у системі "Рада" є три кнопки. Фото: news2000.com.ua

Опозиціонери мають виконувати норми про персональне голосування так само сумлінно, як вони того вимагають від представників більшості.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав народний депутат від Партії регіонів, представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко.

"Голосувати за персональне голосування нам не потрібно, оскільки є припис Конституції, який зобов'язує всіх народних депутатів реалізовувати свої право на ухвалення рішення особисто. Це передбачає персональне голосування не лише представників більшості, а й представників опозиції, які так само мають обов'язки перед своїми виборцями. І щодо кожного законопроекту, проекту постанови, які розглядаються Верховною Радою, вони зобов'язані висловити своє особисте ставлення – "за", "проти", "утримався", - наголосив нардеп.

Мірошниченко додав: "Саме тому, електронна система, яка має назву "Рада" має три кнопки – зелену, червону і жовту. Ми сподіваюся, що наші колеги, які вже сьогодні себе позиціонують як опозиція, хоча це не доконаний факт, я не знаю, чому вони вже себе визнали меншістю, теж цього дотримуватимуться".

"Регіонал" закликав опозиціонерів виконувати норму про персонально голосування за кожен законопроект так само сумлінно, як вони цього вимагають від депутатів більшості.

"Ми сумніваємося, що вони (опозиціонери) так само будуть принципово ставитися не лише до представників Партії регіонів і до більшості, а  й до себе, так само будуть працювати зі своїми депутатами, щоби вони були присутні на робочих місцях на момент голосування і висловлювали своє ставлення до того чи іншого закону шляхом персонального голосування", - підкреслив парламентар.

Зараз ви читаєте новину «У ПР закликали опозицію навчити своїх депутатів особисто голосувати за кожен законопроект». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути