Ексклюзиви
вівторок, 23 жовтня 2012 17:54

У ПР вважають, що "новим шоу" від Тимошенко стане ще одне голодування

У ПР вважають, що "новим шоу" від Тимошенко стане ще одне голодування
Валерій Бондик. Фото: news24ua.com

"Новим шоу" від екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко стане повторне оголошення нею голодування, адже минулого разу такий політичних крок приніс їй свої дивіденди.

Таку думку висловив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Валерій Бондик, повідомляє прес-служба партії.

"Захисники екс-прем'єра вже не знають, що ще нового вигадати, аби повернути Юлію Володимирівну у медіапростір. Це сьогодні основна мета, адже рейтинги їхньої політичної сили падають, а люди від концертів екс-глави уряду вже втомилися. І в кулуарах опозиції говорять, що новим шоу від Юлії Володимирівни стане повторне оголошення нею голодування, адже минулого разу такий політичних крок приніс їй свої дивіденди – про неї знову почали говорити", - сказав парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для опозиції головне, не допустити на посаду спікера "регіонала" - політолог

За його словами, якісь постійні вимоги засудженої вже дратують людей. "Чому інші ув'язнені нічого не вимагають..? А вона постійно щось від когось вимагає, при тому, що відбуває покарання за вчинений злочин, без перебільшення, у королівських умовах", - додав Бондик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" та КПУ не прийшли на "ЧЕСНу розмову із майбутнім парламентом"

Він також зазначив, що вимагати переведення в колонію через присутність камер відеоспостереження – це безглузда ідея. "Адже у колонії також є камери відеоспостереження, і нікуди вони звідти не зникнуть, адже це такі вимоги законів та міжнародних стандартів", - уточнив парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «У ПР вважають, що "новим шоу" від Тимошенко стане ще одне голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути