понеділок, 22 жовтня 2012 13:19

"Свобода" образилась на ЧЕСНО через Тягнибока

"Свобода" образилась на ЧЕСНО через Тягнибока
Олег Тягнибок. Фото: news2000.com.ua

ВО "Свобода" є демократичною політичною силою, яка бореться із режимом Партії регіонів, а громадський рух ЧЕСНО не об'єктивний у своїх оцінках доброчесності.

Про це під час громадського форуму "Чесна розмова із майбутнім парламентом" повідомив член ВО "Свобода" Олександр Аронець.

"Свобода — є демократичною силою. Наш лідер обирається демократичним шляхом на з'їзді партій. Ми маємо більшість у трьох областях України, які протистоять чинній владі", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко не проти стати спікером ВР, якщо його підтримає партія

Також він наголосив, що рух необ'єктивно оцінював доброчесність партії та інших політичних сил, а лист інтелігентів проти "Свободи" взагалі не можна брати до уваги: "Щодо листа інтелігентів, то багато людей, що підписали його є відвертими українофобами. Також цей лист підписала і Вікторія Сюмар, тож вона з самого початку була заангажована. У Луганській області один із координаторів руху ЧЕСНО на прізвище Філімонов був причетний до побиття "свободівця". Крім цього, ЧЕСНО не керується принципами патріотизму. Такий принцип у їхній оцінці доброчесності узагалі відсутній. Тож деякі депутати-регіонали, за висновками ЧЕСНО, доброчесні, а Олег Тягнибок — ні. Тому, ми сумніваємося у об'єктивності цієї громадської організації", - повідомив Аронець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко не підписуватиме угоду про демократичну коаліцію до виборів

Нагадаємо, що експерти ЧЕСНО у своїх висновках стверджували, що Тягнибок порушив один із критеріїв доброчесності посилаючись на його, начебто, ксенофобські вислови. Натомість, представники "Свободи" запевнили, що суд такими слова їхнього лідера не визнав. Аронець підписав зобов'язання голосувати лише за своєю карткою у новому парламенті ініційоване громадським рухом.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" образилась на ЧЕСНО через Тягнибока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути