вівторок, 30 серпня 2011 12:47

У Польщі Януковича все ж питатимуть про Тимошенко

У Польщі Януковича все ж питатимуть про Тимошенко

Президент Польщі Броніслав Коморовський під час сьогоднішньої зустрічі з головою Української держави Віктором Януковичем планує обговорити питання, пов'язані з арештом колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Про це повідомив міністр канцелярії президента Польщі Славомир Новак.

Він назвав візит Януковича в Польщу "суто приватним", зауваживши, що Коморовський направив запрошення президенту України ще кілька місяців тому.

"Президент Коморовський часом хоче проводити дипломатію трохи неформальним способом. Нещодавно приймав у Хеле канцлера Німеччини Ангелу Меркель з чоловіком. Тепер зустріч з президентом Януковичем", - зазначив Новак, якого цитує веб-сайт польського президента.

"Ми хотіли б, щоб ця дипломатія розігрувалася на різних рівнях: м'якше, часом трохи жорсткіше", - додав він.

Новак також нагадав, що у вересні у Варшаві відбудеться саміт "Східного партнерства", найбільшою країною-учасницею якого є, власне, Україна.

Крім цього, за його словами, актуальною залишається тема підписання договору про Асоціацію між Україною та Євросоюзом, що активно підтримує Польща.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі Януковича все ж питатимуть про Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути