четвер, 13 червня 2013 12:19

"У політиці є гарні люди, а є й лизоблюди" - Одарченко про своє виключення

"У політиці є гарні люди, а є й лизоблюди" - Одарченко про своє виключення
Одарченко: "Пашинський і мізинця Миколи Томенка не вартує". Фото: glavcom.ua

Нардеп від "Батьківщини" Юрій Одарченко підтвердив, що його та Миколу Томенка хочуть виключити з партії.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Є така ініціатива Пашинського звернутися на з'їзді стосовно виключення з керівних органів і з партії мене, Томенка та людей, які підписали листа до Юлії Тимошенко. Право кожної людини ставити ті чи інші питання, а справа органів партії, яким чином це сприймати та реагувати. У політиці, як і в житті, є багато різних людей. Є гарні, а є й лизоблюди. Таке життя", - зазначив нардеп.

"Треба у Пашинського запитати, навіщо він таке робить. Для мене це взагалі театр абсурду. Не хочу щось говорити про себе. Але Пашинський і мізинця Миколи Томенка не вартує. Микола Володимирович багато років сумлінно працює у партії, боровся за Україну у 2004 році. А тут якийсь Пашинський ставить під питання його відданість. Це недоречно", -  наголосив Одарченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Батьківщині" ініціюють питання про виключення з партії Томенка та Одарченка?

Політик називає екзотичним варіант можливого виключення з партії.

"Питання по мені та Томенкові достатньо маніпулятивне і навіть не другого плану. Головна тема з'їзду - рішення про звуження повноважень Юлії Тимошенко. Зараз існують намагання ввести нову посаду голови політради партії, на яку хочуть призначити Арсенія Яценюка. Це питання, яке буде вирішуватися на з'їзді. Якщо так відбудеться, не хочу зараз говорити, як діятимемо. Але з партії та фракції ніхто виходити не буде. Ми багато років у "Батьківщині". Хіба що, якщо з'їзд прийме таке рішення, то це буде колективною волею. Про вихід з особистої ініціативи не може бути і мови", - зауважив він.

Депутат також повідомив, що у п'ятницю о 18.00 на Турівській відбудеться юридична частина з'їзду, а в суботу на Михайлівській площі буде демонстрація його результатів.

Зараз ви читаєте новину «"У політиці є гарні люди, а є й лизоблюди" - Одарченко про своє виключення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути