середа, 12 червня 2013 12:48

У "Батьківщині" ініціюють питання про виключення з партії Томенка та Одарченка?

У "Батьківщині" ініціюють питання про виключення з партії Томенка та Одарченка?
Микола Томенко Фото: newzz.in.ua

Як стало відомо УНН з власних джерел у Об'єднаній опозицій, голова житомирської партійної організації ВО "Батьківщина", народний депутат України Сергій Пашинський ініціював виключення Миколи Томенка та Юрія Одарченка з партії.

Підставою для такої ініціативи стало те, що зазначені народні депутати направили до Юлії Тимошенко листа, в якому виступили проти об'єднання ВО "Батькіщина" і "Фронту Змін" в одну політичну структуру. Для підтримки ініціативи щодо виключення Томенка та Одарченка з партії, Житомирська обласна організація ВО "Батьківщина" направила відповідні листи до інших обласних організацій партії.

Водночас, в коментарі Gazeta.ua, Пашинський не спростував, і не підтвердив цю інформацію: "В рамках підготовки до з'їзду, який буде проводитися у суботу, низка обласних партійних організацій провели свої бюро, на який приймалися кадрові рішення, політичні, організаційні. В тому числі, це було і в житомирському осередку, де були зроблені пропозиції, але це була партійна робота, результати якої ми побачимо в суботу".

"В будь-якому випадку я не можу ініціювати нічого, тому що у нас всі рішення приймаються колегіально, за поданням лідера партії Юлії Тимошенко. А на з'їзді можна буде публічно подивиться як все відбувається", - додав Пашинський.

Нагадаємо, 15 червня відбудеться урочистий об'єднавчий з'їзд "Батьківщини".

На думку першого заступника голови фракції "Батьківщина" Сергія Соболєва, одразу після об'єднавчого з'їзду декілька народних депутатів покинуть лави "Батьківщини".

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" ініціюють питання про виключення з партії Томенка та Одарченка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути