Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 23:18

У Партії регіонів зізналися, що втрачають рейтинг

У Партії регіонів зізналися, що втрачають рейтинг

Народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко зізналася, що влада в Україні втрачає рейтинг.

Про це вона заявила в ефірі "5 каналу".

Зокрема, Бондаренко зазначила, що довіра заробляється професіоналізмом і важкою працею.

"Довіра насправді заробляється дуже довго - важкою працею та професіоналізмом. Я хочу сказати, що питання довіри в Україні життєво важливе, тому що будь-яка влада без довіри не здатна існувати. У нас справді криза", - сказала "регіоналка".

Крім того, вона додала, що в Україні зменшується довіра до будь-якої професії, і без народної підтримки Віктор Янукович не зможе провести реформи в країні.

"Безумовно, влада втрачає рейтинг. Вона намагається провести зміни і в соціальній, і в політичній, і в економічній сферах. Але всі ці зміни без підтримки людей нічого не означають. Провести реформи без соціальної підтримки не можливо", - упевнена Бондаренко.

"Якщо люди не підтримують кроки влади, то яким чином ми можемо довести, що ці кроки потрібні в майбутньому?.. Довіра необхідна за будь-якої влади та політики", - підкреслила парламентарій.

У той же час, на зауваження про недобросовісну роботу Верховної Ради, вона зазначила, що парламент не приймає документи тільки тоді, коли не впевнений в їхній якості.

"Це наша робота - дотримуватися якості", - запевнила депутат-"регіонал".

Нагадаємо, як свідчать результати соцопитування, проведеного Центром Разумкова з 1 по 5 квітня 2011 року, за Партію регіонів готові проголосувати 15,7% усіх опитаних (22,1% тих, хто візьме участь у голосуванні).

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів зізналися, що втрачають рейтинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути