пʼятниця, 09 листопада 2012 00:29

У Партії регіонів вважають, що не варто підігрівати народ через 5 проблемних округів

У Партії регіонів вважають, що не варто підігрівати народ через 5 проблемних округів
Фото: tvi.ua

П'ять мажоритарних округів, де відбулись численні порушення під час підрахунку голосів, й через це виникли конфлікти, не варті підбурювання суспільства.

Таку думку в ефірі телеканалу ТВі озвучив народний депутат від Партії регіонів Дмитро Святаш.

"Я переконаний, що всі факти порушення чинного законодавства при виборчому процесі на будь-якому етапі - на етапі агітації, і особливо на етапі підрахунку голосів, якщо в них є склад злочину - будуть розслідуватися", - зазначив Святаш.

"Регіонал" наголосив, що якщо Генпрокуратура сама не впорається із розслідуванням фальсифікацій під час виборів, то з цією метою буде створена тимчасова комісія.

"Зрештою, винних буде покарано. Але я переконаний, що ці п'ять округів не варті того, щоб будоражити суспільство", - підсумував політик.

Нагадаємо, сьогодні було опубліковано постанову Верховної Ради, згідно з якою парламент рекомендує Центральній виборчій комісії призначити перевибори в п'яти округах.

Текст постанови "Про звернення ЦВК з приводу виборів народних депутатів у одномандатних виборчих округах № № 94, 132, 194, 197 і 223" було розміщено у виданні "Голос України".

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів вважають, що не варто підігрівати народ через 5 проблемних округів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути