понеділок, 03 жовтня 2011 14:00

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У Партії регіонів спустили опозицію Тимошенко на землю

У Партії регіонів спустили опозицію Тимошенко на землю

Перед сесією ПАРЄ стоять більш глобальні питання, ніж дебати навколо справи екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, вважає член парламентської фракції Партії регіонів, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції Володимир Вечерко.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, за словами Вечерка, центральними темами форуму ПАРЄ стануть загострення обстановки на Близькому Сході, ситуація у постреволюційних державах Північної Африки - Єгипті, Тунісі та Лівії, і питання напливу біженців з цих країн до Європи.

Також він поінформував, що на засіданні Асамблеї повинен виступити глава Палестинської національної адміністрації Махмуд Аббас, його участь вже підтверджено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Тимошенко виступить у ПАРЄ

"Тобто перед світом зараз стоять реальні і глобальні виклики, і ПАРЄ зобов'язана шукати адекватні шляхи їх вирішення", - пояснив Вечерко.

За словами політика, представники української опозиції завищують значення справи Тимошенко для Європи.

"Деякі політики часто намагаються видавати бажане за дійсне. Але потрібно адекватно сприймати реальність і зрозуміти, що у світової громадськості коло проблем куди вагоміше, ніж в українських опозиціонерів", - резюмував "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів спустили опозицію Тимошенко на землю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути