вівторок, 08 лютого 2011 18:26

У Партії регіонів пояснили, що спекулянт - не Азаров

У Партії регіонів пояснили, що спекулянт - не Азаров

Об'єктивних причин для підвищення цін на продукти харчування немає.

Таку заяву зробив член парламентської фракції Партії регіонів Олексій Плотніков.

Зокрема, як повідомила прес-служба Партії регіонів, Плотніков заявив, що не бачить об'єктивних причин для підвищення цін на продукти харчування.

"Урожай вже давно зібраний, усі понесені витрати, а також очікуваний прибуток були враховані у тій ціні, за якою продукція продавалася в попередні місяці. Відсутні також і будь-які потрясіння всередині країни, які могли б негативно відбитися на ціні продовольства. Тому ті процеси, які пов'язані із зростанням цін на продукти харчування, носять виключно спекулятивний характер, а не обумовлені економічними реаліями", - пояснив народний депутат.

"Регіонал" упевнений, що "припинення урядом спекулятивних тенденцій стало сигналом для всіх гравців продовольчого ринку, що влада не допустить спекуляції, роздування ціни і подорожчання споживчого кошика".

"Упевнений, що сьогодні урядом вже напрацьовується певний алгоритм дій, щоб ринковими методами забезпечити стабілізацію цін на продовольчому ринку", - підсумував Плотніков.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів пояснили, що спекулянт - не Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути