четвер, 19 вересня 2013 23:24

У Партії регіонів побачили, як Тимошенко злякалась "коронації" Кличка

У Партії регіонів побачили, як Тимошенко злякалась "коронації" Кличка
Михайло Чечетов. Фото: obozrevatel.com

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко своєю заявою про необхідність висунення кількох опозиційних кандидатів на президентських виборах-2015 підіграла Партії регіонів.

Таку думку в ефірі телеканала ТВі висловив перший заступник голови парламентської фракції ПР Михайло Чечетов.

Політик, зокрема, зазначив, що "регіоналів" влаштовує те, що опозиція висуне на президентських виборах кількох кандидатів.

"Звичайно, нас влаштовує 20, 10... Але головне, щоби йшло три кандидати. Щоб ні в якому разі не було єдиного кандидата", - наголосив Чечетов.

Нардеп пояснив, що таким чином лідер "УДАРу" Віталій Кличко, який у разі висунення його як єдиного кандидата від опозиції мав би значну підтримку виборців, буде "знешкоджений".

"Адже вже вимальовувався один кандидат – пан Кличко... І тоді, якби тільки Кличко став єдиним кандидатом, я думаю, проблем би не було. Виборці і від "Батьківщини", і від "Свободи" природно з симпатією поставилися б до висування Кличка єдиним кандидатом", - спрогнозував Чечетов.

За його словами, Партії регіонів у такій ситуації на виборах прийшлось би дуже важко.

"Таке враження, що Юлія Володимирівна нам підіграла. А чому підіграла? Тому що тільки-но сьогодні "коронували" б пана Кличка, завтра почали б забувати про Юлію Володимирівну. Вона би пішла у політичне небуття", – пояснив Чечетов.

Нагадаємо, раніше Юлія Тимошенко заявила, що не схвалює ідеї висування єдиного кандидата від опозиційних сил на виборах-2015.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів побачили, як Тимошенко злякалась "коронації" Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути