четвер, 10 березня 2011 13:21

У Партії регіонів побачили, як Азаров розправився із "важким спадком"

У Партії регіонів побачили, як Азаров розправився із "важким спадком"

Незважаючи на "складні стартові умови, дуже важкий спадок від попереднього уряду, який дістався Кабміну Миколи Азарова, нова команда спрацювала професійно та ефективно, виводячи країну з кризи".

Таку думку висловив член парламентської фракції Партії регіонів, член Комітету Верховної Ради з питань економічної політики Олексій Плотніков, повідомила прес-служба Партії регіонів.

"Навіть якщо абстрагуватися від якихось окремих тенденцій, в цілому можна позитивно оцінювати дії уряду", - вважає народний депутат.

За його словами, всі показники за підсумками минулого - початку поточного року свідчать про злагоджену хорошу роботу уряду Азарова і про те, що країна виходить з кризи.

"Якщо у Кабінета міністрів Тимошенко 2009 рік був закінчений з падінням -15% ВВП, то уряд Азарова досяг +4,2% зростання ВВП. Якщо промислове виробництво при Тимошенко впало майже на 25%, то за Азарова - зараз 12% зростання промислового виробництва", - уточнив"регіонал", додавши, що "безсумнівним досягненням" Кабміну Азарова є показник інфляції, який, за підсумками року, склав менше 10%.

"Тобто навіть ці показники свідчать про те, що країна виходить з кризи. І, природно, в цьому дуже висока заслуга уряду", - резюмував Плотніков.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів побачили, як Азаров розправився із "важким спадком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути