Ексклюзиви
понеділок, 16 січня 2012 08:52

У Партії регіонів не хочуть чути "кашель" про Тимошенко з Європи

У Партії регіонів не хочуть чути "кашель" про Тимошенко з Європи

Заява президента Європарламенту Єжи Бузека, яка з'явилася в мережі Facebook, і в якій він вимагає звільнення екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, виглядає вельми сумнівною. Таку думку висловив народний депутат із фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко.

Депутат зазначив, що інтернет-простір є полем діяльності для шахраїв і маніпуляторів, а тому слід критично ставитися до заяв, які з'являються в соціальних мережах від імені відомих осіб, зокрема і політиків.

"Мало хто міг щось там написати в Facebook. І ще невідомо хто і який зробив переклад. У 100% випадків, при вивченні оригіналу виявлявся зовсім інший зміст цих заяв", - підкреслив Колесніченко.

Він упевнений, що слід критично ставитися до подібної інформації, яка з'являється в інтернеті.

"Тільки з перших вуст... Але якщо хтось намагається отримати звільнення, спираючись на якісь натяки з закордону, то я скажу, що він нічого не доб'ється. Інакше це буде означати, що ми станемо філією якоїсь спецслужби. Хтось буде нам щось говорити, а ми будемо підстрибувати? Цього не буде. Ми будемо діяти тільки в рамках закону і відповідно до Конституції України. Судова гілка влади у нас є окремою, незалежною гілкою влади. І вона буде діяти відповідно до закону, а не кашлю з-за кордону", - сказав Колесніченко.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів не хочуть чути "кашель" про Тимошенко з Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути