Ексклюзиви
субота, 14 січня 2012 18:27

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Кожем'якін сподівається, що міжнародна спільнота допоможе звільнити Тимошенко

Кожем'якін сподівається, що міжнародна спільнота допоможе звільнити Тимошенко

Новий голова фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін сподівається на допомогу міжнародної спільноти в звільненні екс-прем'єра Юлії Тимошенко. В інтерв'ю "Радіо Свобода" він повідомив, що фракція й надалі ініціюватиме зміни до законодавства для звільнення Тимошенко.

"Виборюючи звільнення Юлії Тимошенко, в парламенті можна робити дуже багато речей. Це і зміни до законодавства, і вимоги, і звертання до міжнародної спільноти. До речі, на кого я найбільше сподіваюся, – це все ж таки на реакцію міжнародної спільноти. Тому що попереду Європейський суд з прав людини, де є клопотання Юлії Володимирівни", - сказав він.

Кожем'якін також зазначив, що комунікація з Тимошенко щодо поточних політичних питань "налагоджена з самого початку її ув'язнення в Лук'янівському СІЗО".

"Вона не втрачає з нами зв'язок. Більше того, всі завдання, всі пропозиції, які ми отримуємо, чітко виконуються. І більше того, ми завжди знаємо її реакцію на це", - додав депутат.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році.

Тимошенко перебувала в Київському слідчому ізоляторі з 5 серпня 2011 року. 30 грудня її етапували в Качанівську виправну колонію №54 в Харкові.

Зараз ви читаєте новину «Кожем'якін сподівається, що міжнародна спільнота допоможе звільнити Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути