субота, 14 січня 2012 14:48

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко відмовилася від ліків та лікарів

Тимошенко відмовилася від ліків та лікарів

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко письмово відмовилася від прийняття призначених фахівцями МОЗ медпрепаратів, а також від спілкування з медперсоналом Качанівської колонії. Про це повідомляє в суботу прес-служба Державної пенітенціарної служби.

"Тимошенко звернулася з письмовою заявою до керівництва Качанівської виправної колонії (№54), в якій відмовилася від прийняття призначених раніше фахівцями МОЗ України медичних препаратів, а також від спілкування з медичним персоналом установи", - йдеться в повідомленні.

Пенітенціарна служба зазначає також, що Тимошенко ознайомилася з результатами своїх медичних досліджень, проведених у клініках Харкова у січні поточного року. Стан її здоров'я визнано задовільним.

Як повідомлялося, в п'ятницю захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що вона досі не отримала результатів свого обстеження, проведеного 7 січня у Харківській обласній лікарні.

Крім того, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що екс-прем'єра везуть до Києва у Лук'янівське СІЗО. Згодом Власенко повідомив УНІАН, що Юлія Тимошенко поки що залишається у Качанівській колонії Харкова.


Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відмовилася від ліків та лікарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути