Ексклюзиви
субота, 11 серпня 2012 13:02

У Партії регіонів клянуться, що всіх чиновників-агітаторів відправлять у відпустку

У Партії регіонів клянуться, що всіх чиновників-агітаторів відправлять у відпустку
Олег Надоша запевнив, що держслужбовці дотримуватимуться закону під час виборів. Фото: radiosvoboda.org

Усі державні службовці, які присутні у виборчих списках політичних сил або братимуть участь в передвиборчій агітації, будуть відправлені Кабінетом міністрів, згідно закону, у відпустки.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від Партії регіонів Олег Надоша, коментуючи відеозапис, на якому чернівецький губернатор Михайло Папієв під час службової поїздки активно агітує населення голосувати за провладного кандидата у народні депутати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" порушує закон про вибори, агітуючи під час робочої поїздки

"Якщо уважно прочитати закон, там регламентовано, коли чиновник не може агітувати за ту чи іншу політичну партію. У ситуації з агітацією губернатора Буковини Папієва необхідно дати запит на Кабінет міністрів, адже людина могла написати заяву на відпустку і поїхати у села", - відзначив Надоша.

На зауваження, що це була службова поїздка голови Чернівецької ОДА, "регіонал" сказав, що все рівно треба офіційно спитати про це у Кабміна, а не у нього.

"Будь ласка, усі запитання до самого Папієва, або до членів Кабінету міністрів", - наголосив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Партії регіонів розповіли, чи порушуватиме Азаров закон під час виборчої кампанії

На запитання, чому чиновники, розпочавши вже агітацію, не йдуть у передвиборчу відпустку, Надоша відповів: "Давайте рахувати по осені. Зараз тільки пройшла офіційна реєстрація, ми отримали свідоцтва. Я знаю точно, що Андрій Петрович Клюєв (секретар РНБО, начальник виборчого штабу ПР — ред.) написав заяву, інші чиновники також написали заяви про відпустки. У середу буде засідання Кабміну. На ньому усі чиновники, які записані у списках або братимуть участь в агітації, отримають відпустки".

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів клянуться, що всіх чиновників-агітаторів відправлять у відпустку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути