понеділок, 15 серпня 2011 08:53

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У Партії регіонів хочуть перевірити причетність Тимошенко до вбивства Щербаня

У Партії регіонів хочуть перевірити причетність Тимошенко до вбивства Щербаня

Перший заступник голови парламентського Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Олійник вважає, що інформація щодо причетності екс-прем'єра Юлії Тимошенко до вбивства Євгена Щербаня у 1996 році має бути ретельно перевірена.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це він сказав, коментуючи інтерв'ю заступника генерального прокурора України Рената Кузьміна.

"Треба провести перевірку. Отримати в рамках правової допомоги матеріали із США і, безперечно, дати кінцеву оцінку, чи є там ознаки злочину, наскільки є докази для того, щоб матеріали направити в суд і ухвалити остаточне рішення", – зазначив депутат.

"Але подібні речі, безперечно, в рамках 94-ї та 97-ї статті Кримінально-процесуального кодексу повинні бути предметом перевірки й прийняття рішення, чи порушувати кримінальну справу чи відмовити. Це серйозна заява", – наголосив Олійник.

Нагадаємо, перший заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін заявив, що Генпрокуратура вважає Юлію Тимошенко причетною до вбивства Євгена Щербаня.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів хочуть перевірити причетність Тимошенко до вбивства Щербаня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути