Ексклюзиви
середа, 02 березня 2011 14:45

У Партії регіонів чекають народження антикорупційного закону завтра

У Партії регіонів чекають народження антикорупційного закону завтра

Голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сподівається, що у четвер, 3 березня, Верховна Рада розгляне і прийме в цілому закон про боротьбу з корупцією в країні.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, на думку Єфремова, основним законопроектом, який буде розглядатися парламентом на нинішньому тижні, є документ, що стосується боротьби з корупцією.

Він підкреслив, що законопроект вже готовий до розгляду в сесійній залі. "Була проведена вся необхідна робота, щоб зістикувати усі ті пропозиції, які були подані народними депутатами. І ми дуже сподіваємося, що цей законопроект буде завтра прийнятий в цілому", - заявив політик.

Нардеп зазначив, що залишається невирішеним питання, яке стосується форми подачі декларації про доходи та витрати громадян, які потрапляють під дію цього закону. Однак, за його словами, щоб не затягувати прийняття антикорупційного закону, цілком можливі розробка і затвердження форми декларації як окремого закону.

Депутат-"регіонал" сказав, що більшість депутатів вважає неприйнятною розробку форми декларації органами виконавчої влади. Єфремов переконаний, що цей документ повинен бути прийнятий у формі закону, і люди повинні чітко знати, які вони декларують доходи і витрати.

Він також висловив упевненість в тому, що прийняття цього антикорупційного законодавства покладе початок серйозної боротьби з корупцією в країні.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів чекають народження антикорупційного закону завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути