вівторок, 10 серпня 2010 18:25

У партії Гриценка немає кандидатів у мери

У партії Гриценка немає кандидатів у мери

У партії "Громадянська позиція" немає кандидатів у мери на місцевих виборах.

Про це сказав у коментарі Gazeta.ua лідер партії, народний депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко.

"Якщо говорити про обласні центри, то у нас немає кандидатів у мери. В деяких районних центрах будуть. Будуть на селищні голови висуватися, але ці прізвища вам нічого не скажуть. Ми підемо на вибори, скажімо, у певні райони Києва, де у нас зареєстровані осередки. Це будуть люди, які є депутатами і членами "Громадянської позиції". Це будуть нові люди, яких знають в різних мікрорайонах", - сказав він.

Лідер "Громадянської позиції" додав, що через зміни до закону про місцеві вибори лише 106 осередків його партії зможуть взяти участь у цих виборах, адже були зареєстровані за рік до виборів.

Інші - ні, бо зареєстровані пізніше. Також Гриценко запевнив, що під час виборів буде використаний адмінресурс.

"Він вже використовується. Бачимо по повідомленнях, що місцеві осередки Партії регіонів звертаються до бізнесу, ректорів, шанованих людей у регіонах з пропозицією вступати в партію. Бачимо, як мери, які мають перспективи, вступають у "Регіони", - зауважив Гриценко.

Він впевнений, що вони б цього не робили, якби не був такий закон про місцеві вибори.

За наполяганнями Володимира Литвина були позбавлені кандидати в мери, кандидати в депутати права висуватися без партійної явки.

"Тому ті змушені йти на уклін до якоїсь партії. Знаючи, як організовує вибори Партія регіонів, немає сумніву, що вони поставили перед собою шахматки - керівникам міст і осередків скільки відсотків треба набрати. У жорсткому режимі адміністративного менеджменту забезпечуватимуть цифри", - додав він.

За його словами, кожен кандидат від "Громадянської позиції" самостыйно фінансуватиме свою виборчу кампанію.

Поки що штаби ще не почали працювати - лише формуються.

"Частина навіть зареєстрованих осередків можуть не піти на вибори, бо несформовані команди", - підсумував Гриценко і відмовився назвати де саме.

Нагадаємо, лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заперечив плітки, що його партія має намір об"єднатися з "Єдиним центром" Віктора Балоги.

Зараз ви читаєте новину «У партії Гриценка немає кандидатів у мери ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути