пʼятниця, 16 липня 2010 08:25

Гриценко пояснив, чому відмовив Балозі

Гриценко пояснив, чому відмовив Балозі
Лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявляє, що його партія не має наміру об"єднуватися з "Єдиним центром" Віктора Балоги.

Про це він заявив у зверненні до Балоги на сайті "Громадянської позиції".

"Учора від Балоги я одержав листа, в якому він пропонує спільно, на платформі "Єдиного центру", створити нову партію європейського зразка", - повідомив політик.

"За задумом, об'єднана партія повинна бути створена до місцевих виборів і піде на них з єдиним списком кандидатів", - заявив Гриценко.

За його словами, після цього він провів дискусію з членами своєї партії, і було вирішено, що співпраця та координація дій "Громадянської позиції" з "Єдиним центром", так само як і з іншими опозиційними партіями, доцільна і можлива.

Зокрема, співпраця можлива для протидії владі в питаннях обмеження або втрати суверенітету української держави, створення загроз національної безпеки і масовому порушенні прав і свобод громадян.

При цьому, партія Гриценко готова співпрацювати і координувати свої дії з "Єдиним центром" у Верховній Раді і в регіонах.

Лідер партії також підкреслив, що краще його політична сила піде на місцеві вибори "меншим числом, проте буде гарантувати нову якість місцевої влади, місцевого депутата від "Громадянської позиції".
Зараз ви читаєте новину «Гриценко пояснив, чому відмовив Балозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути