понеділок, 19 листопада 2012 17:15

У опозиції назвали КПК діжкою дьогтю із ложкою меду

У опозиції назвали КПК діжкою дьогтю із ложкою меду
Андрій Сенченко. Фото: job-sbu.org

"Бютівець" Андрій Сенченко вважає, що новий Кримінально-процесуальний кодекс не призведе до гуманізації законодавства. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Коли "регіонали" так швидко голосували цей Кримінально-процесуальний кодекс, ми попереджували: він не вирішує тих проблем, про які говорить влада - про відхід від сталінських норм. Насправді нічого подібного не відбулося. У кодексі - не ложка дьогтю у діжці меду, а навпаки. Влада залишила для себе масу можливостей для того, аби і надалі проводити всі процесуальні дії в режимі ручного управління. Якщо закрити очі, то неможливо зрозуміти, цей кодекс приймали при Сталіні чи при Януковичі", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин переконаний, що КПУ зможе створити фракцію у Раді

За словами політика, опозиція не змінила свою точку зору з приводу необхідності скасування кодексу. "Тимошенко просто ще раз наголосила, що проблеми залишилися. Тому ми і надалі намагатимемося змінити ситуацію. Із процедурою є питання. Тому що нинішній парламент уже на останньому диханні, новий теоретично почне працювати з 17 грудня, тому важко сказати, яким буде старт. Зараз вони нічого приймати не збираються. Вже приготувалися до фотографування – працювати вони не налаштовані. Тим паче, вислуховувати аргументи опозиції з приводу КПК", - зауважив Сенченко.

Зараз ви читаєте новину «У опозиції назвали КПК діжкою дьогтю із ложкою меду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути