Ексклюзиви
понеділок, 15 вересня 2008 14:02

У НУ-НС вважають, що Блок Литвина коаліцію не врятує

Створення коаліції у складі Блоку Юлії Тимошенко, "Нашої України – Народної самооборони" та Блоку Литвина не вирішить по суті тих проблем, які існують всередині демократичної коаліції між фракціями НУ-НС та БЮТ.

Про це сьогодні в інтерв"ю журналістам заявив лідер фракції НУ-НС В"ячеслав Кириленко, відповідаючи на питання, чи готова очолювана ним фракція увійти в коаліцію такого формату.

Кириленко наголосив, що для НУ-НС важливими є, в першу чергу, принципи.

"Якщо БЮТ для відходу від принципів коаліційної угоди хоче для більшої легітимності ще залучити Блок Литвина, то це не вирішує питання по суті. Нас і ця коаліція влаштовувала б, якби вона спромоглась дати спільну позицію щодо російсько-грузинського конфлікту та дій Чорноморського флоту Росії", - сказав він.

За словами лідера фракції НУ-НС, БЮТ не вдасться "прикритися Блоком Литвина, аби уникнути відповіді на гострі запитання".

На думку Кириленка, якщо не буде знайдено спільної позиції, то це буде не коаліція, а "так, щоб пару портфелів зберегти". УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС вважають, що Блок Литвина коаліцію не врятує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути