понеділок, 23 травня 2011 08:42

У НУ-НС кажуть, що закон про "червоний прапор" може довести до крові

У НУ-НС кажуть, що закон про "червоний прапор" може довести до крові

Україну буде втягнуто в серйозне протистояння з непрогнозованими наслідками, якщо закон про "червоний прапор" не буде скасовано.

Про це в інтерв'ю 5 каналу повідомив нардеп Юрій Костенко.

За словами політика, партія УНП, яку він очолює спрямує відповідне подання до Конституційного суду.

"Якщо Конституційний суд відмінить цей закон, визнає неконституційним, то є надія, що в Україні і олігархи, і президент, і уряд почнуть дещо по-іншому дивитися на всі проблеми і події, які нав'язуються нашому суспільству", - зазначив він.

Якщо ж КС не скасує закон про червоний прапор, то, за словами Костенка, "можна очікувати посилення і 22 червня того політичного протистояння, і Україна буде втягнута в серйозне протистояння спочатку політичне, а потім соціально-політичне з невідомими наслідками".

"Ми пройшли за нашу новітню історію декілька дуже складних періодів. На початку незалежності дуже пахло кров'ю, в 2004 році на волосинці від крові пройшли. Я думаю, що дехто буде докладати всіх зусиль, щоб мирні сценарії розв'язання політичних проблем в Україні закінчилися, і щоб Україна була втягнута в більш жорстке і непередбачуване протистояння", - додав політик.

У суботу президент Віктор Янукович підписав закон, що передбачає використання копії червоного прапора Перемоги разом із державним 9 травня.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС кажуть, що закон про "червоний прапор" може довести до крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути