вівторок, 17 травня 2011 19:23

"Свободівця" можуть кинути за грати через червоні прапори

"Свободівця" можуть кинути за грати через червоні прапори

В Тернопільській міліції заявляють, що "свободівець" Віктор Козорог, якого затримали напередодні, причетний не тільки до спалення червоного прапора, а й до побиття пенсіонера.

Про це повідомили на офіційному сайті обласної міліції.

"Невстановлені особи з хуліганських міркувань проникли через паркан на територію приміщення, що є власністю Тернопільського обласного комітету Компартії України, де, діючи з особливою зухвалістю, пошкодили майно вищевказаної парламентської партії, зірвавши партійний прапор та нанесли тілесні ушкодження 63-річному жителю обласного центру", - написали правоохоронці.

За їхніми даними, порушників закону було шестеро. 21-річний Козорог був найактивнішим.

Самі "свободівці" заявляють, що жодного насильства проти пенсіонерів вони не вчиняли.

"Той комуніст понаписував, що його там били і різали. А насправді може бути, що він хіба шкіру на руці обдер собі, коли намагався у нас прапор забрати", - пояснив один з учасників спалення прапора Михайло Головко.

Головко також повідомляє, що сьогодні повинен відбутися суд, який вирішить подальшу долю затриманого Козорога. Його можуть звільнити на час слідства, або арештувати. В той же час законність порушення кримінальної справи вивчає прокуратура.

Нагадаємо, дев'ятого травня тернопільські "свободівці" спалили біля вічного вогню червоний прапор, який викрали біля місцевого офісу компартії. Відео зі спалення виклали в інтернет. В ніч на неділю 15 травня правоохоронці після кількагодинного допиту затримали хлопця, який безпосередньо підпалював полотно – 21 річного Віктора Козорога.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівця" можуть кинути за грати через червоні прапори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

143

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути