Ексклюзиви
середа, 22 червня 2011 08:56

У "Нашій Україні" відправляють гостей Львова до "Тюрми на Лонцького"

У "Нашій Україні" відправляють гостей Львова до "Тюрми на Лонцького"

Людям, які приїдуть сьогодні до Львова,  пропонують здійснити екскурсію до музею "Тюрма на Лонцького".

Як повідомила прес-служба "Нашої України", з такою ідеєю виступив голова політради цієї партії Валентин Наливайченко.

Зокрема, він сказав: "Вони повинні піти туди (до музею - ред.), щоб почути і побачити правду про тортури, яких зазнавали люди спочатку від нацистів, а потім від НКВС".

Наливайченко переконаний, що інформація, яка стосується можливих провокацій 22 червня, - це "сценарій розколу України, який написаний в Кремлі і виконується провокаторами".

За його словами, "регіоналам" та комуністам варто припинити збурювати суспільство. Натомість, "нашоукраїнець" наголосив, що влада повинна почати вирішувати соціальні питання та дотримуватись зобов'язань хоча б перед ветеранами та дітьми війни.

Разом з тим, Наливайченко вважає, що варто підтримати ті громадські ініціативи, які справді згадують жертв війни і відкривають правду.

"Друга світова війна для України почалася ще в березні 1939 року, коли Карпатська Україна взяла удар Гітлера на себе. Після цього саме 1939 року "геніальним" полководцем Сталіним у війну проти Фінляндії була кинута 44 українська дивізія, солдати якої замерзли без жодного пострілу. Десятки тисяч людей, які загинули у 1939 році, забуті. Зараз нам нав'язують радянські міфи", - пояснив політик.

Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" відправляють гостей Львова до "Тюрми на Лонцького"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути