середа, 22 червня 2011 08:40

Партія регіонів не хоче, щоб політики самостверджувались 22 червня

Партія регіонів не хоче, щоб політики самостверджувались 22 червня

Партія регіонів вважає неприпустимим, коли пам'ятні і скорботні для країни дати, як 22 червня - день нападу нацистської Німеччини на Радянський Союз, використовуються окремими політичними силами для власного самоствердження і як привід для порушення громадського порядку та спокою.

Як повідомили у прес-службі Партії регіонів, "регіонали" заявили, що "схиляють голови перед світлою пам'яттю всіх безвинних жертв війни - жінок, старих і дітей, померлих від голоду і ран, чиї життя були трагічно обірвані під ворожими бомбардуваннями, у катівнях концентраційних таборів".

Крім того, Партія регіонів вважає своїм обов'язком зберегти правду про ті історичні події, "передати естафету немеркнучої пам'яті з покоління в покоління, не допустити її спотворення і осквернення різного роду політичними спекуляціями і провокаціями".

"Вважаємо неприпустимим, коли пам'ятні і скорботні для країни дати використовуються окремими політичними силами для власного самоствердження, як привід для порушення громадського порядку і спокою, розпалювання міжнаціональної та міжетнічної ворожнечі", - підкреслили політики.

На їхнє переконання, українське суспільство завжди зможе дати відсіч будь-яким проявам екстремізму і нетерпимості.

"Закликаємо всіх українських громадян і світове співтовариство не забувати, якою ціною було відвойовано мир на нашій землі, право жити і працювати у вільній країні", - резюмували однопартійці Азарова.

Нагадаємо, у своєму зверненні до українського народу у зв'язку з Днем скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні президент Віктор Янукович закликав припинити 22 червня політичні баталії.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів не хоче, щоб політики самостверджувались 22 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути