четвер, 02 лютого 2012 09:52

У "Нашій Україні" попросили гетьманчиків мініпартій не розмахувати своїми булавами

У "Нашій Україні" попросили гетьманчиків мініпартій не розмахувати своїми булавами

Задум знизити прохідний бар'єр на парламентських виборах 2012 року, який активно обговорюється в кулуарах, спрямований на те, аби знівелювати процес об'єднання опозиції, а з іншого боку показати свою псевдодемократичність перед цивілізованими країнами.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це заявив народний депутат від НУ-НС Володимир В'язівський.

"Влада хоче вдало зіграти на амбіціях лідерів опозиційних сил для того, аби хоч якось перервати процес консолідації опозиційних сил, який і без того проходить, м'яко кажучи, не гладко. Кожен дрібний гетьман із мініпартією буде мати велику спокусу самостійно відправитись на вибори і здобути свій 1%", - пояснив В'язівський.

Таким чином, за його словами, опозиційне середовище роздрібниться на десятки уламків, і в результаті переможе влада і програє український виборець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Софіївській площі зачитали "Акт злуки" опозиції

"Ця технологія дуже проста і дієва на користь режиму Януковича. Тому, якщо опозиція дійсно робить спільну справу, то треба вести чесний діалог, перш за все перед самим собою", - відзначив нашоукраїнець.

Депутат наголосив, що відстоюватиме позицію єдиного списку від усіх опозиційних сил.

"Якщо сьогодні надати перевагу амбіціям, невідомо, де завтра опиняться нинішні лідери опозиції. Підозрюю, що дехто випливе у владних кабінетах, а інших цілком імовірно чекатиме доля Юлії Тимошенко. Тому варто задуматись і нинішнім гетьманчикам з маленькими булавами", - резюмував В'язівський.

Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" попросили гетьманчиків мініпартій не розмахувати своїми булавами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути