понеділок, 30 січня 2012 10:52

Королевська закликала опозицію подружитись навколо ультиматуму до Януковича

Королевська закликала опозицію подружитись навколо ультиматуму до Януковича

Основою об'єднання української опозиції має стати ультиматум до чинної влади - звільнення політичних в'язнів.

Як повідомила прес-служба Української соціал-демократичної партії (УСДП), про це в ефірі "5 каналу" заявила лідер партії, народний депутат від БЮТ-Батьківщина Наталія Королевська.

"Лідери опозиційних партій, які підписали 22 січня Угоду про спільні дії об'єднаної опозиції, мають об'єднатися навколо ультиматуму до чинної влади - звільнити Юлію Тимошенко, Юрія Луценка, припинити переслідування громадянських активістів, що тривають. Ми повинні перейти від режиму очікування до режиму прямої та реальної дії", - зазначила вона.

Народний депутат наголосила, що у питанні звільнення політичних ув'язнених з українською опозицією солідарні європейські політики, що було відображено в їхніх останніх заявах та рішеннях, зокрема, резолюції ПАРЄ.

Королевська також підкреслила, що в Давосі європейські політики дали чітко зрозуміти представникам української влади, що міжнародне співробітництво з Україною буде залежати від того, чи зможе Тимошенко взяти участь у парламентських виборах 2012 року.

"У Давосі, під час проведення Всесвітнього економічного форуму, була висловлена однозначна позиція: Україна близька до того, щоб опинитися в ізоляції. І світові лідери відкрито заявляють: доказом прихильності до демократичних цінностей України буде звільнення лідерів опозиції", - резюмувала Королевська.

Зараз ви читаєте новину «Королевська закликала опозицію подружитись навколо ультиматуму до Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути