Ексклюзиви
четвер, 19 січня 2012 15:34

У "Нашій Україні" пообіцяли кримським сепаратистам проблеми

У "Нашій Україні" пообіцяли кримським сепаратистам проблеми

У "Нашій Україні" впевнені, що на території України, у тому числі в Криму, неможливе повторення будь-якого сценарію, подібного до південно-осетинського чи абхазького.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це заявив голова політради партії, екс-голова СБУ Валентин Наливайченко, коментуючи рішення Вищого адміністративного суду в Києві, який визнав право на судове скасування Конституції АРК від 1998 року.

За словами політика, жодні судові рішення і навіть скасування Конституції АРК не можуть порушити територіальної цілісності України.

Нашоукраїнець наголосив, що заяви сепаратистів про те, що в разі скасування Конституції АРК 1998 року нібито почне діяти давно скасована Конституція Криму 1992 р., є "примітивним блефом, розрахованим на маргіналів".

Наливайченко нагадав, що розділом X української Конституції чітко встановлено, що Крим є невід'ємною складовою частиною суверенної України.

"Якщо раптом в рік парламентських виборів хтось вирішив реанімувати тему кримського сепаратизму, то це не принесе йому нічого, крім кримінальної відповідальності", - переконаний політик.

Як відомо, в грудні 2008 року з подачі СБУ під керівництвом Валентина Наливайченка лідери організації "Севастополь-Крим-Росія" вже притягалися до кримінальної відповідальності за ч.2 ст.110 Кримінального кодексу України (зазіхання за попередньою змовою групи осіб на територіальну цілісність країни).

Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" пообіцяли кримським сепаратистам проблеми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути