середа, 07 грудня 2011 13:38

"Наша Україна" просить Європу прислати своїх людей на вибори-2012

"Наша Україна" просить Європу прислати своїх людей на вибори-2012

"Наша Україна" звернулась до всіх європейських політичних партнерів з проханням надіслати спостерігачів на майбутні парламентські вибори в 2012 році.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це заявив голова політради цієї партії Валентин Наливайченко, який сьогодні бере участь у 20-му щорічному конгресі Європейської народної партії (ЄНП), що проходить у Марселі (Франція).

За його словами, угода про політичну асоціацію між Україною та ЄС, проведення чесних парламентських виборів у 2012 році, об'єднання української демократичної опозиції задля якісної зміни життя в країні – це фундаментальні кроки для реалізації європейського вибору України та формування єдиного європейського демократичного простору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верховну Раду закликають сказати "фе" виборам Держдуми Росії

Крім того, у спілкуванні з європейськими партнерами Наливайченко наголосив на посиленні авторитарних тенденцій в Україні, що виявляється у переслідуванні опозиційних політиків, наступі на демократичні свободи і права звичайних громадян.

"Втім, авторитарні дії режиму на чолі з президентом Віктором Януковичем не є суттю справжньої України. Більшість громадян України не схвалюють політики теперішньої влади, протестують проти неї та відмовляють їй у політичній довірі", - зауважив нашоукраїнець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наливайченко розповів, як влада Януковича тримається на "гомо совєтікус"

Наливайченко також підкреслив, що після укладення угоди про асоціацію Україна-ЄС, спільним завданням № 1 стане захист вільного волевиявлення в Україні.

"Від імені "Нашої України" звертаюсь до всіх європейських політичних партнерів з проханням надіслати спостерігачів на майбутні парламентські вибори в 2012 році", - резюмував політик.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" просить Європу прислати своїх людей на вибори-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути