неділя, 05 серпня 2012 15:05

"У нас фактично встановлюється кримінальна диктатура олігархів Януковича"

"У нас фактично встановлюється кримінальна диктатура олігархів Януковича"
"Бютівці" готують акції у Києві та Харкові до річниці ув'язнення Тимошенко Фото: ua.golosua.com

За час, який Юлія Тимошенко перебувала за ґратами, в Україні посилився авторитарний режим і продовжується згортання свободи слова.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив "бютівець" Андрій Павловський, підводячи підсумки річниці ув'язнення екс-прем'єра.

"Безумовно, ми плануємо певні заходи, щоб у цю сумну дату звернути увагу суспільства на безпрєдєл, який продовжується уже рік. Невинну людину тримають в ув'язненні, але ми сподіваємося, що уже в серпні місяці буде рішення Європейського суду, який так само як і по Юрію Луценку визнає Тимошенко політично ув'язненою, а рішення судів вибірковим і несправедливим", - наголосив нардеп.

Також Павловський додав, що заходи до річниці готуються як у Києві, так і в Харкові.

Водночас, політик каже, що за час, який Тимошенко перебуває у тюрмі, українська влада й надалі розвиває в країні корупцію та встановлює тоталітаризм.

"Ми стали свідками того, що в країні згасають демократичні засади, посилюється авторитарний режим Януковича, який ігнорує правосуддя. Бо те, що відбувається у судах, правосуддям назвати ніяк не можна. Судді перетворились на таких заляканих істот, які штампують будь-які рішення, які їм надсилаються згори. Якщо таке жахіття сталося з Юлією Тимошенко, з Юрієм Луценком, іншими членами уряду, то можна собі уявити, який беспрєдєл чиниться щодо просто громадян України. В таких умовах влада вирішила, що їй можна все, тому, вони не зважають на будь-які зауваження. Тому вони не соромляться корупції і не дивно, що Янукович рахує, що він цар і бог на землі", - вважає Павловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидати Об'єднаної опозиції клятвено пообіцяли не виходити з неї

Політик також додав, що хамська поведінка стала звичною для простих людей збоку представників влади. Так, зокрема, він нагадав про брутальну поведінку охоронців одного з "регіоналів" щодо журналіста Мустафи Найема під час з'їзду партії.

"Я впевнений, що цьому хаму з Партії регіонів нічого не буде. У них запаморочення від успіху, і вони нічого крім силового тиску вулиці не розуміють. Вплинути на цю владу можна буде тільки 28 жовтня. Хоча зрозуміло, що будуть намагання сфальшувати вибори. Якщо громадяни будуть здатні захистити результат виборів, вимагати, щоб вони були чесними, як у 2004 році вийти на Майдан, тоді можна буде якимось чином вплинути на цю владу. А так у нас фактично встановлюється тоталітарний режим — кримінальна диктатура олігархів Януковича", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «"У нас фактично встановлюється кримінальна диктатура олігархів Януковича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

105

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути