вівторок, 26 вересня 2017 11:42

У "Народному фронті" зробили відверту заяву про Порошенка на його день народження

У "Народному фронті" зробили відверту заяву про Порошенка на його день народження
Якщо Захід не знайде важелі впливу на Петра Порошенка, рішення про Антикорупційний суд прийняте не буде, вважає нардеп Антон Геращенко. Фото: УНІАН

Якщо Захід не знайде важелі впливу на президента Петра Порошенка, рішення про створення Антикорупційного суду не приймуть.

Про це заявив журналістам народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"Будемо казати відверто: президент України Петро Порошенко, у якого сьогодні день народження, має фракцію140 депутатів, яка слухає, що він їм скаже. Вона носить назву імені Порошенка. Якщо на президента не буде важелів тиску, цей закон не приймуть. Будуть важелі - тоді приймуть. Всі інші розмови про це на мають жодного сенсу", - сказав нардеп.

"Не буде тиску - не буде закону", - додав Геращенко.

"Щодо антикорупційних суддів, є проблема, закладена у самому їхньому статусі. Тому що не можуть бути різні судді, вони всі повинні мати однаковий статус", - пояснив нардеп.

Також Геращенко заявив: "Сьогодні перше питання - реформування прокуратури, слідчих органів, щоб було якісне розслідування. Поліція, СБУ передавали у суди матеріали. Після того судді не могли за цими матеріалами засудити особу".

"Ми, законодавці, маємо зробити умови, щоб суддям перших інстанцій було цікаво працювати. Для Верховного суду вже зробили 250-300 тисяч гривень зарплати. Хай ці хлопці і дівчата їх отримують і судять чесно. Для суддів першої інстанції зарплата має бути тисяч 100. Повірте, це не багато для країни. Тоді наберемо чесних людей, після тих, кого спіймає НАБУ, прокуратура, СБУ, поліція", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У мене немає півтора чи два роки" - Порошенко про одну із реформ

Сьогодні президент Петро Порошенко відзначає свій день народження. Йому виповнилося 52 роки. Порошенко народився 26 вересня 1965 року в Болграді Одеської області.

Зараз ви читаєте новину «У "Народному фронті" зробили відверту заяву про Порошенка на його день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути