понеділок, 28 березня 2011 16:12

У "Народній самообороні" не чули про нове скуповування "тушок"

У "Народній самообороні" не чули про нове скуповування "тушок"

До народного депутата від "Народної самооборони" Олеся Донія ніхто не звертався із грошовою пропозицією перейти до парламентської більшості.

Про це Доній заявив у коментарі Gazeta.ua.

Зокрема, парламентарій не зміг підтвердити повідомлення Юлії Тимошенко про початок нової хвилі скуповування народних депутатів-опозиціонерів більшістю.

"До мене ніхто не звертався", - зазначив "нунсівець".

Про те, чи звертались із відповідною пропозицією до інших депутатів "Народної самооборони", він теж не знає.

Водночас, Доній нагадав, що раніше були вже подібні спроби - три роки тому і рік тому. Тому, на його думку, повторення ситуації можливе.

"Теоретично, якщо люди це робили раніше, то вони можуть знову спробувати. Ніхто їм не заважає переступити моральний бар'єр наново", - підкреслив нардеп.

Він припустив, що до нього та його однопартійців не буде звернень через те, що вони свого часу змогли один раз відмовити.

Крім того, представник "Народної самооборони" підтвердив, що названа Тимошенко сума - 1-3 млн. доларів за одного депутата - реальна.

"Такі гроші й раніше пропонувались. І навіть більше", - зазначив Доній.

Нагадаємо, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко стверджує, що у Верховній Раді почалася нова кампанія скуповування депутатів. "У ВР почалася нова кампанія скупки "тушок", - написала вона у своєму блозі на Twitter.

"У них (парламентської більшості) нове правило: вкрав – купи тушку. Тариф: $1-3 млн/шт.", - написала Тимошенко.

Раніше про скуповування депутатів заявляв також екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який підозрював у цьому свого колишього соратника Давида Жванію.

Минулого року депутат від НУ-НС Олесь Доній стверджував, що йому двічі пропонували гроші за приєднання до Партії регіонів.

"Особисто мені двічі пропонували гроші. Один раз — за перехід до Партії регіонів — 10 мільйонів доларів. Останній раз пропонували 1 мільйон доларів і 20 тис. доларів утримання щомісячно", - зазначив Доній.

Зараз ви читаєте новину «У "Народній самообороні" не чули про нове скуповування "тушок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути