Ексклюзиви
четвер, 10 листопада 2011 10:38

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У МОЗі говорять, що їхні лікарі Тимошенко не обстежували

У МОЗі говорять, що їхні лікарі Тимошенко не обстежували

Міністерство охорони здоров'я України заявляє, що представники відомства не проводили медичний огляд екс-прем'єра Юлії Тимошенко, і закликає не політизувати діяльність лікарів.

"На виконання рішення Печерського районного суду Києва була створена медична комісія, до складу якої увійшли провідні фахівці медичних установ Національної Академії медичних наук України, і яка 7 і 9 листопада провела медичний огляд і обстеження Тимошенко в межах Лук'янівського СІЗО. Представники Міністерства охорони здоров'я України до складу комісії, яка оглядала Ю. Тимошенко, не входили ", - зазначили в МОЗ.

У міністерстві також додали, що висновки про стан здоров'я Тимошенко приймалися колегіально, протокол підписаний всіма членами комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко не може ходити

"Поважаючи право Тимошенко на збереження лікарської таємниці і відповідно до чинного законодавства, лікарі не можуть розголошувати діагноз і висновки", - зазначили у відомстві.

"Мінохоронздоров'я України звертається до політиків і представників ЗМІ з проханням не спекулювати на темі здоров'я і не політизувати діяльність лікарів", - підкреслили в прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко "світить" 12 років - екс-заступник генпрокурора

Раніше в Державній пенітенціарній службі України повідомили, що екс-прем'єра оглядала комісія "у складі провідних фахівців Міністерства охорони здоров'я України". Медичних протипоказань для проведення слідчих дій відносно екс-прем'єра Тимошенко немає, також заявили в Державній пенітенціарній службі.

Керівник служби захисту Тимошенко Сергій Власенко 9 листопада після зустрічі з екс-прем'єром сказав, що через погане самопочуття вона не може самостійно пересуватися.

Зараз ви читаєте новину «У МОЗі говорять, що їхні лікарі Тимошенко не обстежували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути