Ексклюзиви
субота, 02 березня 2013 15:52

У Мінагрополітики заперечують факт затримання заступника Присяжнюка

У Мінагрополітики заперечують факт затримання заступника Присяжнюка
Фото: telegraf.com.ua

Прес-служба Мінагрополітики заявила, що жодних слідчих дій, затримань будь-яких посадових осіб, зокрема заступника міністра Михайла Чужмира правоохоронні органи не здійснювали. Усі керівники Мінагрополітики працюють у звичайному режимі на робочих місцях.

Згідно з повідомленням, факти та оцінки, які викладені у даній статті, не відповідають дійсності, мають упереджений характер та цілеспрямовано дискредитують діяльність Мінагрополітики.

Нагадаємо, раніше видання "Дзеркало тижня. Україна" повідомило, що заступник міністра аграрної політики, керівник апарату міністерства Михайло Чужмир був затриманий при отриманні хабара.

Прес-служба наголошує, що при підготовці опублікованого матеріалу ані автор статті, ані редакція газети не звертались до Мінагрополітики для отримання компетентних коментарів та офіційної позиції відомства щодо порушеної в статті теми.

"Натомість інформація автором подається упереджено та тенденційно, без відповідного підтвердження компетентними органами, в тому числі правоохоронними, та без висвітлення думки й оцінки аграрних експертів та авторитетних фахівців галузі", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба заявляє, що цій інформації буде дана належна юридична оцінка із залученням компетентних органів.

Зараз ви читаєте новину «У Мінагрополітики заперечують факт затримання заступника Присяжнюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути