Ексклюзиви
понеділок, 11 червня 2007 13:48

У Медведчука не знають, блокуватися з Вітренко чи з Януковичем

Серед членів СДПУ(о) поки відсутня єдина думка про участь у дострокових виборах у Верховну Раду, заявив один з лідерів партії Леонід Кравчук.

- Ми зараз завершуємо вивчення думок щодо цього на регіональному рівні. Наскільки мені відомо, місцеві парторганізації не всі готові йти на вибори. Багато хто вважають, що немає перспектив подолання 3%-го бар"єра, - сказав він в інтерв"ю "Газеті 24".

За словами Кравчука, мова про створення блоку поки не йде, але в партії існують прихильники блокування з Партією регіонів або ПСПУ.

Відповідаючи на питання відносно зустрічної ініціативи від Партії регіонів, Кравчук повідомив, що давно не спілкувався з лідером СДПУ(о) Віктором Медведчуком.

- Тому, чесно кажучи, не знаю, чи ведуться якісь переговори з іншими політичними силами на цю тему, і чи він їх веде. Можливо, з ним, як із главою партії, і ведуться, він має такі повноваження, - сказав Кравчук.

Коментуючи політичні події в Україні в квітні-травні, Кравчук заявив, що реалізація силового сценарію виходу із ситуації починала реалізовуватися, але його відсунула досягнута домовленість щодо проведення дострокових виборів до парламенту 30 вересня.

На його думку, прийняті 1 червня поправки до закону про вибори сприятимуть організованому проведенню голосування.

- Він (закон) дасть можливість провести вибори, скажемо так, більш організовано. Не можна буде проголосувати по внутрішніх паспортах за тих, хто виїде за кордон по закордонних паспортах, - а це мільйони людей по всій Україні. Більше контролю буде на виборчих дільницях. Іншими словами, новий закон не нашкодить, - сказав Кравчук, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У Медведчука не знають, блокуватися з Вітренко чи з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути