вівторок, 08 травня 2012 22:18

У Львові "свободівці" завтра затримуватимуть людей із червоними прапорами?

У Львові "свободівці" завтра затримуватимуть людей із червоними прапорами?
Руслан Кошулинський Фото: vgolos.com.ua

Голова фракції ВО "Свобода" у міській раді Львова Руслан Кошулинський обіцяє самотужки затримувати всіх, кого побачить 9 травня із червоними прапорами Радянського союзу. Про це він заявив під час виїзного засідання Львівських міської та обласної рад. Засідання були приурочені до річниці закінчення Другої світової війни.

"Дотримуючись ухвали Львівської міської ради, ми завтра будемо дивитися за збереженням законодавства, - заявив депутат. – Я особисто буду гуляти на марсовому полі зранку. У випадку, якщо хтось усе ж надумає порушувати закон і буде підіймати червоні прапори ми будемо викликати міліцію. Нещодавно ми спілкувалися з міліцейським керівництвом і воно нам обіцяло, що не допустить підняття червоних прапорів, щоб не повторилися події минулого року. У випадку ж, якщо міліція буде ігнорувати правопорушення. То кожен громадянин має право затримувати порушників і утримувати їх до прибуття міліції, чим ми можемо і займатися при потребі".

Також Кошулинський розповів про інформацію про масові провокації зі сторони проросійських сил.

"Надходила інформація про те, що до Львова привезли величезну кількість георгіївських стрічок, стрічками я їх не можу назвати, - сказав чоловік. – І їх нібито планують роздавати по всьому центру. Також повідомляли про те, що уже зараз зняли багато кімнат у готелях, де вікна виходять на центральні вулиці й ніби провокатори планують вивішувати червоні прапори із вікон цих готельних номерів".

В той же час, ввечері стало відомо, що Львівський окружний адміністративний суд прийняв сьогодні ухвалу, якою зупинив дію рішення Львівської міської ради №1438 від 26.04.2012 року "Про заборону використання символіки СРСР, комуністичної та нацистської символіки на території м. Львова".

 

Зараз ви читаєте новину «У Львові "свободівці" завтра затримуватимуть людей із червоними прапорами?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

227

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути