вівторок, 08 травня 2012 15:52

"Не варто вестися на їхню провокацію", - Олег Канівець про червоні прапори

Член політради партії "Громадянська позиція" Олег Канівець запевнив, що Комітет опору диктатурі слідкуватиме завтра за дотриманням порядку у Львові.

"Сьогодні о 17 годині КОД збиреться у Тюрмі на лонцького і буде вирішувати, як діяти завтра, - заявив 48-річний Канівець. - Але ми однозначно прийдемо о 10 ранку на марсове поле і будемо спостерігати за усім, що там відбувається".

Сам Канівець не збирається чинити протиправних дій, навіть стосовно порушників закону.

"Є інформація, що комуністи завтра збираються підняти червоний прапор, - говорить політик. - Хоча усі вони знають про заборону використання комуністичної символіки у місті. Що міліція буде займатися бездіяльністю у цьому випадку ми знаємо ще з минулого року, проте чинити силовий тиск я вважаю не правильним і буду дотримуватися порядку. Я б у такому випадку просто проігнорував їх, просто розвернувся би спиною і все, не варто давати їм те, чого вони хочуть і вестися на їхню провокацію".

Зараз ви читаєте новину «"Не варто вестися на їхню провокацію", - Олег Канівець про червоні прапори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути