неділя, 09 травня 2010 10:55

У Львові парад закінчився бійкою (ФОТО)

В центрі Львова від Оперного театру до пам'ятника Адаму Міцкевичу пройшла колона ветеранів Великої Вітчизняної війни, представників влади, а також лівих партій і громадських організацій.

Попереду колони з близько 500 людей їхав бронетранспортер з державним прапором. У колоні також були тільки державні прапори. Потім ветеранів посадили в автобуси, і вони відправилися на Пагорб Слави, де поховані воїни Радянської армії.

В той же час біля пам'ятника Данилу Галицькому в Львові зібралося близько 400 представників ВО "Свобода" з плакатами і транспарантами: "2,5 млн. військових і 5 млн. цивільних втратила України під час Другої світової війни", "НКВД, КДБ = гестапо і СС" (з радянською і фашисткою символікою), фотографіями людей, убитих на початку війни радянськими військами у в'язницях Львова.

Представники "Свободи" кинули на землю декілька радянських прапорів і почали їх топтати. Коли один з перехожих спробував відняти прапор, почалася невелика колотнеча. У неї швидко втрутилися представники міліції і відвели цю людину.

Після цього представники ВО "Свобода" пройшли пішим маршем під своїми прапорами, розвернувши майже 200-метровйий державний прапор, скандуючи "Слава Україні", "ОУН-УПА - державне визнання". Вони підійшли до будівлі Львівської облдержадміністрації і біля входу кинули червоні прапори, почали їх топтати і рвати на шматки, передає "Інтерфакс-Україна".

Фото: ZAXID.net

Зараз ви читаєте новину «У Львові парад закінчився бійкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

114

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути